Auto iebrauc pretējā joslā un saduras ar satiksmes autobusu; ir cietušie (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: W.Robert Howell, CC licence

Vakar Aizputes novadā vieglās automašīnas un satiksmes autobusa sadursmē cietuši trīs cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Kuldīga-Aizpute-Līči 44.kilometrā automašīna «Ford Sierra», kuru vadīja 1931.gadā dzimis vīrietis, iebrauca pretējā kustības joslā un sadūrās ar satiksmes autobusu «Iveco», kuru vadīja 1958.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti abu transportlīdzekļu vadītāji, kā arī vieglās automašīnas pasažiere, 1956.gadā dzimusi sieviete.

Savukārt Gulbenes novadā, autoceļa Smiltene-Gulbene 51.kilometrā, mikroautobuss «Renault Master», kuru vadīja 1994.gadā dzimis jaunietis, iebrauca pretējā kustības joslā, kur sadūrās ar automašīnu «Volvo», kuru vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta mikroautobusa vadītājs, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Cēsīs, Stacijas laukumā, 1978.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «VW Sharan» notrieca gājēju, 1982.gadā dzimušu sievieti, kura ar galvas traumu nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 36 avārijas, kurās cieta četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 13 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Septiņi no tiem bija autovadītāji un seši - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti pieci cilvēki - trīs autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu