Baltijas viesstrādnieku mīlas trijstūris Lielbritānijā beidzas ar traģēdiju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ckaroli, CC BY-SA 2.0

Latvijas un Lietuvas viesstrādnieku mīlas trijstūris Lielbritānijā beidzies ar traģēdiju, jaunai sievietei no Latvijas beidzot dzīvi pašnāvībā, vēsta laikraksts «Daily Mail».

28 gadus vecā Alīna pakārās sirdsapziņas mokās par dzīvesbiedra krāpšanu pagājušā gada oktobrī pēc kopā pavadītas nakts ar savu bijušo draugu.

Kā Linkolnšīras koronera tiesā šonedēļ liecināja jaunās sievietes bijušais draugs 29 gadus vecais Aleksandrs, pēc kopā pavadītas nakts viņš Alīnu atrada mirušu mājoklī Spaldingā, kuru viņš īrēja kopā ar bijušās draudzenes brāli.

«Es aizmigu viņai blakus, bet nākošajā rītā atradu [mirušu]. Man likās, ka viņa stāv uz kāpnēm pie sienas. Es sāku ar viņu runāt un jautāju, ko viņa tur dara, bet, kad es piegāju tuvāk, es pamanīju, ka viņas lūpas ir zilas,» tiesā liecināja Aleksandrs.

Jaunajai sievietei tobrīd bija attiecības ar Artūru no Lietuvas, kurš tiesā liecināja, ka viņi kopā bijuši laimīgi.

«Viņa bija ļoti laimīga. Viņa nebija nomākta. Es zināju, ka Aleksandrs dzīvo vienā mājoklī ar viņas brāli, bet es neraizējos par viņas viesošanos. Viņa vienkārši teica, ka ies apciemot savu brāli un tas bija viss,» sacīja Artūrs.

Linkolnšīras koronera tiesa šonedēļ pasludināja spriedumu lietā, Alīnas nāvi atzīstot par pašnāvību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu