Bārtulis apstiprina pievienošanos «Donbass» (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu hokejists Oskars Bārtulis pievienosies KHL jaunpienācējai Doņeckas «Donbass» no Ukrainas, kuru vada Latvijā labi zināmais slovāku speciālists Jūliuss Šuplers, sarunā ar aģentūru LETA pastāstīja aizsargs.

Tomēr Bārtulis uzsvēra, ka līgums tiks parakstīts vien tad, ja medicīniskās pārbaudes būs sekmīgas.

Spēlētājs uz Doņecku dosies sestdien, bet pagaidām nekomentēja, uz cik ilgu laiku tiks noslēgts līgums. «Sīkākus komentārus sniegšu pēc tam, kad būs uzlikts paraksts uz papīra.»

Kā ziņots, ka ceturtdien Bārtulis intervijā ziņu aģentūrai LETA teica, ka izskata daudzus variantus saistībā ar nākamās sezonas klubu.

«Skatos visus variantus,» teica Bārtulis, kuram vasaras sākumā līgumu piedāvājusi arī Rīgas «Dinamo» komanda, bet spēlētājs tad uzsvēra, ka nav izslēgts, ka viņš tomēr varētu tai pievienoties. «Jautājums vēl ir atklāts. Nav tā, ka pateicu nē, vienkārši uz to brīdi vēl neko nevarēju zināt.»

Kā ziņots, Bārtulis kopš 2007. gada spēlēja NHL komandas Filadelfijas «Flyers» sistēmā, bet šovasar «Flyers» izpirka viņa līgumu.

Aizvadītajā sezonā Bārtulis, cīnoties ar vairākām traumām, piedalījās 36 Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlēs «Flyers» fārmkluba Adirondakas «Phantoms» sastāvā, kurās tika pie vieniem vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm.

NHL karjerā aizsargs līdz šim aizvadījis 66 spēles, gūstot vienus vārtus un izdarot astoņas rezultatīvas piespēles.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu