Bredam Pitam nozagtas divas govis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/365moments/

No Holivudas zvaigznes Breda Pita jaunākās filmas «World War Z» filmēšanas laukuma Skotijā nozagtas divas stiklplasta govis. Govis tika nozagtas no lauka netālu no naftas pārstrādes rūpnīcas Folkērkā, kur kinolentē tiek iemūžināts Maksa Brūksa populārais zombiju romāns «World War Z».

Blēžiem savu darbu izdevās paveikt, neskatoties uz apsardzes klātbūtni.

«Šīs govis nemaz nelīdzinās īstajiem dzīvniekiem, tāpēc mēs brīnāmies, kā tās varētu tikt izmantotas. Tās izskatās kā [taisītas no] betona, bet patiesībā ir izgatavotas no stiklplasta un nav tik smagas kā izskatās,» laikrakstam » Daily Mirror» atklāja kāds vietējais iedzīvotājs.

Govis bija daļa no rekvizītiem, kas tika izmantoti, lai radītu kara izpostītās Filadelfijas skatu.

«World War Z» uzņemšanas gaitā Pits filmēsies arī vairākās epizodēs Glāzgovā. Uzturoties Skotijā, viņš kopā ar savu sievu Andželinu Džoliju un sešiem bērniem dzīvos kādā 16.gadsimta savrupnamā.

Māju apņem plašs dārzs, kurā brīvi klejo zirgi un fazāni. Īpašuma teritorijā atrodas arī ezers, kur ģimene, ja vēlēsies, varēs doties makšķerēt.

«World War Z» darbība norisinās desmit gadus pēc globālas zombiju epidēmijas. Pits, kura kompānija «Plan B» kinolenti arī producēs, filmā attēlos Apvienoto Nāciju darbinieku, kurš apceļo pasauli, iztaujājot zombiju uzbrukumā izdzīvojušos.

Lielbudžeta kinolente taps kinostudijas «Paramount Pictures» paspārnē. To režisēs Marks Fosters, kurš pazīstams ar darbu pie 2008.gada Bonda filmas «Quantum of Solace» («Mierinājuma kvants»).

Pita atveidotā personāža dzīvesbiedri spēlēs ASV seriāla «The Killing» zvaigzne Mireija Ēnosa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu