Britu tabloīds ar saukli par preses brīvību publicē prinča Harija kailfoto (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Neskatoties uz Lielbritānijas karaļnama iebildumiem, britu tabloīds «The Sun» piektdien publicējis prinča Harija kailfoto, pasludinot to par cīņu par preses brīvību. Karaliskā ģimene vērsās Preses sūdzību komisijā, pieprasot, lai britu laikraksti nepublicē fotogrāfijas, jo tas būtu prinča privātās dzīves neaizskaramības pārkāpums. 

Bulvārpreses ceturtdienas izdevumus rotāja raksti par prinča Harija izklaidēm, taču ilustrācijām izmantotas ballītes fotogrāfijas, kurās princis tērpies peldšortos. Savukārt «The Sun» publicēja pašu uzņemtas fotogrāfijas, kurās redakcijas darbinieki atdarinājuši slaveno kailfoto varoņus.

Taču piektdienas numurā «The Sun» tomēr publicējis oriģinālos attēlus, paziņojot, ka laikraksts tādējādi iestājas par preses brīvību un ka sabiedrībai ir tiesības fotogrāfijas redzēt.

Vienlaikus avīze norāda, ka princis Harijs ir «27 gadus vecs, neprecējies un karavīrs. Mums viņš patīk».

Kā jau ziņots, slavenību ziņu vietnē «TMZ.com» šonedēļ publicētas divas fotogrāfijas, kurās princis Harijs redzams kails, izklaidējoties kopā ar draugiem Lasvegasā, kā arī virkne piedienīgāku fotogrāfiju ar 27 gadus vecā prinča izklaidēm.

Lielbritānijas karaļnams apstiprinājis, ka publicētās fotogrāfijas ir īstas, taču atteicās sniegt kādus sīkākus komentārus.

Princis Harijs desmit dienas pavadīja ASV, izklaidējoties ar draugiem, pirms atgriešanās pie saviem militārajiem pienākumiem.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu