Nepieciešams:
Ceptas reņģes saldā krējuma un ābolu mērcē
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
500 g reņģu
milti
eļļa cepšanai
Mērcei:
200 g biezpiena
ābols
250 ml saldā krējuma
melnie pipari
sāls
cukurs
sīpolloki
Pagatavošana:
Iztīrītas reņģes apviļā miltos, kam pievienota sāls un pipari, apcep eļļā brūnas.
Mērcei mikserī sakuļ biezpienu, ābola šķēles, krējumu un garšvielas. Pasniedzot, mērci pārlej reņģēm, pārkaisa ar sagrieztiem lociņiem