Diētiskie olu–dārzeņu salāti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.saimniece.lv
Nepieciešams:

4 olas
galviņa zaļo salātu
3–4 nelieli tomāti
1 gurķis
3–4 redīsi
1/2 sarkanā sīpola (nav obligāti)
1 ēd.k. olīveļļas
1 tējk. citrona sulas
lociņi
sāls
pipari

Pagatavošana:

Olas cieti novāra. Divas olas sagriež ceturtdaļās. Tomātus sagriež daiviņās, gurķi un redīsus — ripiņās, salātus saplēš ar pirkstiem. Visas sastāvdaļas liek bļodā, atlikušās divas olas sarīvē uz salātiem. Olīveļļu sajauc ar citrona sulu, sāli un pipariem, labi samaisa un pārlej salātiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu