«Dinamo» ārsts Aivars: Karsuma gūtais savainojums nav nopietns (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» kapteiņa Mārtiņa Karsuma Cerību kausa izcīņas pusfināla otrajā mačā pret Minskas «Dinamo» vienību no Baltkrievijas gūtais savainojums nav nopietns, un viņš, visticamāk, varēs piedalīties sērijas trešajā mačā Minskā, sarunā ar aģentūru LETA atzina komandas ārsts Āris Aivars.

Kā zināms, Rīgas «Dinamo» Cerību kausa pusfināla otrajā spēlē ceturtdien savā laukumā ar rezultātu 7:4 atkārtoti uzvarēja Baltkrievijas vienību Minskas «Dinamo». Sērijā līdz trim uzvarām Rīgas «Dinamo» komanda izvirzījusies vadībā ar 2-0. Kādā no trešās trešdaļas epizodēm Karsums guva traumu, bet pēc tam devās uz ģērbtuvēm, laukumā vairs neatgriežoties.

«Dinamo» komandas ārsts Aivars pastāstīja, ka vienības kapteiņa gūtais savainojums gan neesot pārāk nopietns.

«Karsumam konstatējām augšstilba muskuļa galvas sastiepumu, taču tas nav nekas traks. Domāju, ka pirmdien Minskā viņš spēlēs,» pastāstīja Aivars. «Ja runājam par Mikaelu Telkvistu, tad arī viņam nav lielas veselības problēmas. Viņš bija slims iepriekš, tagad jau rit atkopšanās, tādēļ arī viņa fiziskā gatavība nav tā labākā.»

Mačā pret Minskas komandu rīdzinieku vārtus līdz trešās trešdaļas vidum sargāja tieši zviedrs Telkvists, taču tad tika nomainīts pret Māri Jučeru.

«Arī kopējais veselības stāvoklis komandā ir labs. Galu galā, visi, kuri to var darīt, spēlē,» piebilda komandas ārsts.

Vaicāts par vienības līdzšinējo sniegumu Cerību kausā, Aivars sacīja, ka viņam to ir grūti novērtēt, jo viņš ir komandas daļa.

«Man ir grūti vērtēt, jo emu daļa komandas. Es vienkārši nevaru būt ierindas līdzjutējs. Protams, priecājos un pārdzīvoju kopā ar visiem, taču tas ir citādi. Katrā ziņā, Minskas «Dinamo» šajos mačos nav tā komanda, kas regulārajā čempionātā. Uzskatu, ka viss izšķirsies Minskā, atkārtosies līdzīgs scenārijs kā sērijā pret Ukrainas klubu Doņeckas «Donbass». Es gan ļoti ceru, ka jau pirmdienas vakarā varēsim doties mājās,» savu viedokli pauda «Dinamo» ārsts.

Jau ziņots, ka sērijas trešā un nepieciešamības gadījumā arī ceturtā spēle nākamajā pirmdienā un otrdienā notiks Minskā.

Šī sērija risināsies līdz vienas komandas trim uzvarām, bet tajā nebūs vairāk par četriem mačiem. Ja pēc četriem mačiem rezultāts būs neizšķirts 2-2, sērijas uzvarētājs tiks noskaidrots pēcspēles metienu sērijā.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu