Drīzumā būs pieejami dzīvokļi jaunā daudzdzīvokļu mājā «Dārza Apartment House» (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Photo: Publicitātes foto

Nekustamā īpašuma attīstītājs Pillar turpina rekonstrukcijas darbus jaunā, mūsdienīgas arhitektūras stilā veidotā daudzdzīvokļu dzīvojamā ēkā «Dārza Apartment House», kura atrodas Dārza ielā 32, Rīgā. Visus būvniecības un labiekārtošanas darbus paredzēts pabeigt līdz 2013. gada oktobrim, bet dzīvokļu tirdzniecība tiks uzsākta jau jūlija sākumā.

Pillar kopējie ieguldījumi projekta attīstībā plānoti 5,3 miljoni eiro apmērā. Praktiski jau kā pabeigta šī ēka tika iegādāta par 4 miljoniem eiro. Papildus tam, novēršot visas konstatētās tehniskās nepilnības, Pillar ieguldīs vēl 1,3 miljonus eiro līdz ēkas pilnīgai pabeigšanai - būvniecības, remonta, apdares un labiekārtošanas darbos.

Ēkai ir divu sekciju apjoms, 5 un 7 stāvi, ar divām atsevišķām ieejām un kāpņu telpām. Mājā būs pieejami 54 (2 līdz 5 - istabu) dzīvokļi, kuru platība ir robežās no 43 m² līdz 165 m². Dzīvokļiem ir balkoni, augšējo stāvu dzīvokļiem plašas terases. Mājas pagrabstāvā izbūvēta plaša pazemes autostāvvieta 43 automašīnām un mantu glabātavas. Dzīvokļi tiks piedāvāti iegādei ar augstvērtīgu pilnu iekšējo apdari.

Ievērojot to, ka jaunais projekts atrodas klusā, zaļā un mierīgā Pārdaugavas/Dzirciema mikrorajonā, īpaša uzmanība tiks veltīta arī mājas apkārtējās teritorijas labiekārtošanai un apzaļumošanai. Pie mājas būs zona ar bērnu rotaļu laukumu un āra terase. Tuvumā esošais Dzegužkalna parks un Botāniskais dārzs ļaus ēkas iemītniekiem baudīt arī dabas tuvumu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu