Dzērveņu–banānu–auzu pārslu kēksi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Nepieciešams:

300 ml miltu
300 ml auzu pārslu
150 ml cukura
1,5 tējk. cepamā pulvera
1 tējk. sodas
0,5 tējk. sāls
1 ola
500 ml saspiestu banānu (5–6 banāni)
75 ml kausēta sviesta
250 ml dzērveņu

Pagatavošana:

Iesilda krāsni līdz 190 grādiem.

Sajauc visus sausos produktus. Sakuļ olu, banānus un izkausēto sviestu pievieno sausajiem produktiem. Samaisa un iecilā dzērvenes. Pilda ietaukotās kēksa formās (12 gab.). Cep 25 minūtes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu