Eimijas Vainhausas pārstāvis: Dziedātāja nomira miegā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Talantīgā, taču iekšējo dēmonu nomocītā britu dziedātāja Eimija Vainhausa nomira miegā, nevis kādas neprātīgas ballītes laikā, paziņojis mūžībā aizgājušās mūziķes pārstāvis.

Kā ziņots, 27 gadus vecā Vainhausa atrasta mirusi sestdienas pēcpusdienā.
Lai arī dziedātājas ilgstošās problēmas ar alkoholu un narkotikām likušas daudziem izteikt minējumus, ka tieši apreibinošo vielu lietošana kļuva par viņas pāragrās aiziešanas iemeslu, Vainhausas preses pārstāvis Kriss Gudmens uzsvēris, ka nāves cēlonis nav tik acīmredzams, kā kādam tas varētu šķist.

«Šobrīd neviens nezina, kā viņa nomira. Cilvēki runā, ka viņa lietojusi narkotikas, taču mēs neko nevaram pateikt, kamēr nav autopsijas rezultātu. Nekādas neprātīgas ballītes nebija, viņa nomira viena pati savā gultā,» norādīja Gudmens.

«Eimija mājās bija viena pati, ja neskaita vienu apsargu, kas pēdējās pāris dienās bija norīkots pieskatīt viņu.» Pēc Gudmena vārdiem, dziedātāja paziņoja, ka grib gulēt, un aizgāja uz savu guļamistabu. Kad apsargs devās viņu modināt, viņš atklāja, ka Vainhausa neelpo, un izsauca ātro palīdzību. «Viņš bija ļoti satriekts.»

Pēc britu tabloīda «The Sun» informācijas, piektdien Vainhausu apskatīja viņas ierakstu kompānijas noalgotais ārsts un konstatēja, ka viņa nav lietojusi kādas apreibinošas vielas. Jau pēc nāves pārmeklējot viņas māju, policija arī neatrada nekādas narkotiku pēdas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu