Esam izlozējuši veiksminieku, kurš dosies uz Flamenko deju izrādi! (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Portāls «Apollo» piedāvāja konkursu, kurā bija iespēja laimēt biļetes uz vērienīgu flamenko deju izrādi Ventspilī. Esam izlozējuši uzvarētāju!

Guntars Frīzendorfs

Apsveicam uzvarētāju!

Flamenko deju kompānijas «Jesus Carmona & Cia» (Barselona) mākslinieciskais vadītājs, horeogrāfs un solists Hesus Karmona šobrīd ir pirmā lieluma flamenko zvaigzne Spānijā un pasaulē. Latvijas skatītājiem «Jesus Carmona & Cia» piedāvās izrādi «Black and White Crib» («Baltais un melnais»), kuru pats Karmona raksturo šādi: «Dzīve ir divu pīlāru līdzāspastāvēšana: pilnība un tukšums, baltais un melnais... Flamenko ir emocijas, ilūzijas, sapņi, ilgas un vēlme cīnīties.»

Hesus Karmona kopš septiņu gadu vecuma apgūst flamenko dejas mākslu pie dažādiem speciālistiem. Karmona ir ieguvis akadēmisko grādu Spāņu dejā un flamenko Barselonas dejas un teātra institūtā. Karmona ieguva galveno balvu XX Flamenko un Spāņu dejas konkursā 2011. gadā. Sešpadsmit gadu vecumā viņš sāka savu profesionālo dejas karjeru «Teatro Zorilla» Barselonā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu