Foto: Lietus nebaida un pirmā diena «Positivus» aizvadīta (42)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmā koncertu diena populārajā festivālā Salacgrīvā aizvadīta. Kaut pirmie viesi ieradās jau ceturtdien, tomēr lielais vairums festivāla apmeklētāju uz piejūras pilsētu devās piektdien. Ceļiniekus biedēja laika prognozes, tumšie mākoņi un lietusgāzes. Pa ceļam esošajos veikalu plauktos ruka gumijnieku un krokšu krājumi. Tomēr tas netraucēja festivāla garam valdīt - «Positivus» viss notika!

Piektdien uz festivāla «Tele2» skatuves uzstājās kanādiešu elektro-punk duets «Crystal Castles», Lielbritānijas šarmantie indī rokmūzikas pārstāvji «Noah And The Whale», Latvijā zināmā Igaunijas dziedātāja Iiris un Austrijas instrumentāli ambientais tehno trio «Elektro Guzzi».

Uz «Nordea» skatuves kāpa intriģējošs mūzikas duets no ASV «Twenty One Pilots», pašmāju grupa «Zodiaks», Londonas dinamiskā indīroka apvienība «Palma Violets» un četru mūziķu apvienība «Rasabasa», kas pārstāv Lietuvas un Norvēģijas mūziķus.

Uz «I Love You» skatuves muzicēja lietuviešu grupa «Colours Of Bubbles», Cēsu alternatīvā indīpopa apvienība «Franco Franco», Andis Grīva, Lietuvas mākslinieki «Deeper Upper», Rīgas eksperimentālā roka un postpankroka apvienība «Parara» un pašmāju grupa «Laika suns».

«Red Bull Music Academy» skatuve peiktdienas vakarā priecēja ar dīdžeja «Rapa», «Oogle Vision», «Kwazar», «OYT», «Mr. Nestor», «Jesse & Jimi Tenor», «Eltron John», «Jack Beats», «Riton» un «DJ Quest & Paul Oja» uzstāšanos.

Uz «Palladium» skatuves koncertēja pašmāju grupa «Luministic», latviešu dziesminieks Mikus Frišfelds, daudzsološa indīgrupa no Maskavas «Milk», pašmāju grupa «Very Cool People» un «Satellites LV», kā arī Igaunijas mūziķi «Elephants From Neptune».

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu