Girgensons iedzīvojies galvas savainojumā (25)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latviešu jaunais hokejists un Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandas Ročestras «Americans» uzbrucējs Zemgus Girgensons aizvadītās nedēļas nogalē notikušajā mačā pret Sirakjūsas «Crunch» komandu guvis galvas savainojumu, ziņo Ziemeļamerikas masu mediji.

Savainojumu Girgensons guva spēles otrās trešdaļas 52. sekundē, kad «Crunch» slovāku uzbrucējs Rihards Pāniks pie apmales veica noteikumiem neatbilstošu spēka paņēmienu.

Pēc slovāka spēka paņēmiena Girgensons ar galvu ietriecās laukuma apmalē, bet pēc tam jaunais latviešu hokejists grīļodamies saviem spēkiem pameta ledu, bet pēc tam ar medicīniskā personāla palīdzību viņš uz nestuvēm tika nogādāts ģērbtuvēs.

Pāniks par pārkāpumu saņēma noraidījumu līdz spēles beigām, bet Girgensons šajā mačā laukumā vairs nedevās.

«Piesardzības pēc ģērbtuvēs viņam tika veikta izmeklēšana un viņš vairs nespēlēja,» pēc mača masu medijiem sacīja «Americans» galvenais treneris Rons Rolstons. Tāpat treneris atklāja, ka Girgensons kopā ar komandu atgriezies Ročestrā, bet latvieša savainojuma nopietnība pagaidām netiek izpausta.

Minētajā mačā «Americans» komanda uzvarēja «Crunch» hokejistus ar 4:1.

Girgensons šīs sezonas 31 AHL spēlē guvis trīs vārtus un veicis sešas rezultatīvas piespēles, bet "Americans" komanda AHL Rietumu konferences kopvērtējumā ar 41 punktu 36 spēlēs ieņem septīto vietu.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu