Glābēji meklē pazudušu cilvēku; iespējams, noslīcis Daugavā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šorīt Kokneses novada Kokneses pagastā Daugavā notiek pazuduša, iespējams, noslīkuša cilvēka meklēšana, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Zemgales reģiona brigādes Aizkraukles daļas komandieris Guntars Laukazīle.

Viņš pastāstīja, ka glābēji saņēmuši informāciju, ka, iespējams, Daugavā, netālu no viesu nama «Kalnavoti», varētu būt noslīcis kāds cilvēks, tāpēc notiek meklēšana, kurā iesaistīti papildspēki no citiem operatīvajiem dienestiem.

Pēc sākotnējās informācijas, aizdomas, ka iespējamais noslīkušais nav viesu nama klients un tas ir vietējais iedzīvotājs, kurš varētu būt nodarbojies ar maluzvejniecību, taču pagaidām tās ir aizdomas, un informācija nav apstiprinājusies, skaidroja Laukazīle.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūrai LETA apstiprināja, ka gadījums ir saistīts ar makšķerēšanu vai zvejošanu. Ap plkst.2 naktī uz 3.oktobri divi vīrieši tajā apkaimē bija devušies laivā Daugavā zvejot, bet viens no viņiem pazudis, savukārt otrs par biedra pazušanu un iespējamo noslīkšanu ziņojis policijai.

Meklēšanas pasākumos piedalās gan VP, gan VUGD, gan Nacionālie bruņotie spēki (NBS), informēja Sietniece.

NBS pārstāvis mikroblogošanas vietnē «Twitter» informē, ka uz pazuduša cilvēka meklēšanu Daugavā devusies NBS Mīnu kuģu eskadras ūdenslīdēju komanda.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu