Grupa «PeR» piedāvā klausītājiem savu pirmo singlu «Jailhouse Rock»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «PeR» laiž klajā savu pirmo singlu [s:22304], ziņo grupas pārstāvji.

Runājot par pirmo singlu, «PeR» saka: ««Jailhouse Rock» ir dziesma, kuru oriģinālajā versijā ir izpildījis Elviss Preslijs, bet mūsu dziesmas versija radās vienā no pagājušā gada pēdējām dienām, kad mūs uzaicināja piedalīties banketiņā, kura tēma bija «Alcatraz». Tā nu mēs izdomājām, ka pasākumam ir nepieciešama kāda atbilstoša dziesma, kura kārtīgi norautu jumtu, kā nekā gads iet uz beigām, rit pēdējās 2008. gada dieniņas! Izpildot šo dziesmu, nonācām pie secinājuma, ka dziesmas autori Jerry Leiber un Mike Stoller šo dziesmu ir rakstījuši gan Elvisam Preslijam, gan grupai «PeR». Liekas diezgan dīvaini, ka 1957. gada dziesma ir aktuāla arī 2009. gadā. Vēl pievienojot tai klāt beatbox un nelielu intro, dziesma pilnīgi atbilda «PeR» izpratnei par «nedaudz interesanto» cietumnieku dzīvi! Jāsaka, ka arī intro radās spontāni, kā tas ir pie «PeR» pierasts, Ralfs vienkārši iegāja studijas ierakstu telpā un sāka runāt, rezultātu jūs varat novērtēt paši!»

Šogad, kad grupa uzstājās kā viešņa LNT «Cīņas kluba» fināla raidījumā, tas bija liktenīgais brīdis, kad puiši nolēmuši dziesmu ierakstīt studijā.

www.draugiem.lv

Grupa «PeR» plašāku atpazīstamību ieguva pēc piedalīšanās LNT šovā «Latvijas Zelta talanti». «PeR» ir piedalījusies krietnās mūzikas festivālā «Dziesma manai aapudzei» 2007. gadā, «Bildes» 2007. un 2008. gadā, konkursā «Jaunās zvaigznes» 2008. gadā, «SEB Muzikālajā bankā» 2009. gadā, «Eirovīzijas» dziesmu konkursā 2009. gadā.

Grupas sastāvā ir trīs dalībnieki: Pēteris, Edmunds, Ralfs.

apollo.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu