Gulaša zupa (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Josef Türk Reit im Winkl Chiemgau, CC BY-NC-SA 2.0

Nepieciešams:

800 g liellopu gaļas
2 l gaļas buljona
3 burkāni
2 paprikas
4 kartupeļi
500g sīpolu
400g tomātu gabaliņu savā sulā
2 ēdamkarotes paprikas pulvera
2 ēdamkarotes tomātu pastas
pipari
sāls
čilī
tauki cepšanai

Pagatavošana:

Sakarsētos taukos apcep gabaliņos sagrieztu liellopu gaļu, tad taukos, kur cepta gaļa, apcep sagrieztus sīpolus, gabaliņos sagrieztus burkānus un papriku. Visu liek katlā, aplej ar buljonu, pieliek piparus, sāli, čilī, vāra, līdz gaļa gatava.

Virumam pieliek kartupeļus gabaliņus, kad kartupeļi gatavi, pieliek tomātus ar visu sulu, tomātu pastu, paprikas pulveri, sāli.

Pasniedz karstu ar siltu maizi.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu