Gulbis iekļūst Monreālas turnīra 2.kārtā

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas tenisists Ernests Gulbis sestdien ļoti viegli pārvarēja Monreālas «Masters Series» turnīra kvalifikācijas sacensību pirmo kārtu, informē rīkotāji.

Pirmo reizi gandrīz pēc divu gadu pārtraukuma atkal piedaloties kvalifikācijas spēlēs, Gulbis nepilnas stundas laikā ar 6-1, 6-2 uzvarēja čehu tenisistu Lukašu Dluhiju, kurš pasaules rangā ieņem 245. vietu.

Lai tiktu pamatsacensībās, Gulbim jāuzvar arī otrajā kvalifikācijas kārtā, kur nāksies tikties ar kolumbiešu Alesandro Falas un Santjago Džiraldo spēles uzvarētāju.

Pēdējo reizi Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) turnīra kvalifikāciju Gulbis aizvadīja 2007. gada oktobrī, kad Madridē zaudēja Teimurazam Gabašvili no Krievijas.

Gulbja spēlēšana kvalifikācijas turnīros ir saistīta ar viņa pozīciju pasaules rangā, kurā viņš pēc divu gadu pārtraukuma ir izkritis no labāko simtnieka, ieņemot 101. vietu.

Monreālas turnīra kvalifikācijas sacensības beigsies svētdien. Gulbis tajās ir izlikts ar sesto numuru.

Monreālas turnīra pamatsacensības, kurās balvu fonds ir trīs miljoni ASV dolāru, sāksies pirmdien.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu