Hovards paliks «Magic», ja klubs nokomplektēs čempionu sastāvu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

NBA komandas Orlando «Magic» līderis Dvaits Hovards šajā vasarā kļūs par brīvo aģentu, basketbolists atklājis līgas oficiālajai mājaslapai internetā.

Tajā pat laikā 25 gadus vecais Hovards izveica vēlmi palikt «Magic» komandā, kurā viņš sāka savu profesionālā basketbolista karjeru. Taču basketbolists pauda neapmierinātību ar komandas pašreizējo sastāvu.

Viņa prioritāte ir izcīnīt NBA čempiona titulu, un Hovards vēlas, lai «Magic» vadība nokomplektē sastāvu, ar kuru var triumfēt čempionātā. Tikai tad viņš parakstīs ilgtermiņa līgumu ar Orlando komandu.

«Es vēlos iegūt NBA čempiona titulu,» teica Hovards. «Es domāju, ka kluba īpašnieki to zina. Tas ir mans mērķis un misija, kopš spēlēju NBA. Man nav blakusmērķu. Man svarīgākais ir uzvara NBA čempionātā, un es vēlos, lai komandā ir vēl 14 basketbolisti, kuri tā domā.»  

Kā ziņots, aizvadītajā sezonā Hovards trešo gadu pēc kārtas tika atzīts par NBA regulārā čempionāta labāko aizsardzības spēlētāju. Hovards laukumā izgāja 78 spēlēs un vidēji mačā guva 22,9 punktus, izcīnīja 14,1 atlēkušo bumbu un bloķēja 2,38 pretinieku metienus, bet sešās izslēgšanas spēlēs viņš vidēji mačā guva 27,0 punktus, izcīnīja 15,5 atlēkušās bumbas, kā arī bloķēja 1,8 pretinieku metienus.

«Magic» regulārajā čempionātā izcīnīja 52 uzvaras 82 spēlēs, ieņemot ceturto vietu Austrumu konferencē, taču ceturtdaļfināla sērijā «Magic» ar 2-4 piekāpās Atlantas «Hawks» komandai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu