Izglābj vīrieti, kurš 60 stundas peldējis uz zārka vāka (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: barryegan, CC BY-NC-SA 2.0

Taivānā kādu vīrieti, kurš nemācējis peldēt, vilnis ieskalojis jūrā, taču viņam paveicās pieķerties kādam peldošam priekšmetam. Vīrietis divas ar pusi diennaktis pavadīja peldot uz zārka vāka, ziņo ārvalstu mediji.

Vīrietis piekrastē bija zvejojis zušu mazuļus, bet tad liels vilnis viņu ieskalojis jūrā. Tā kā viņš nemācējis peldēt, vienīgais veids, kā nenoslīkt, bija pieķerties kaut kam peldošam un viņš bija ļoti laimīgs, netālu no sevis ieraugot koka zārka vāku.

Vīrietis bija spējis nokļūt līdz peldošajam objektam un uzrāpties uz tā. Viņa piespiedu ceļojums turpinājās 60 stundas, līdz kamēr viņš 75 kilometrus tālāk atkal tika izskalots krastā, kur viņu atrada glābēji.

«Es peldēju un peldēju tālāk un es arvien cerēju, ka man ceļā gadīsies kāds kuģis, kurš mani izglābs,» laikrakstam «United Daily News» bija teicis cietušais vīrietis.

Pēc izglābšanās ārsti viņam konstatējuši vieglu dehidrāciju, kā arī čūlas uz rokām, kas radušās no ilgās uzturēšanās sālsūdenī. «Ja apdomā to, ka vīrietis bez ūdens un ēdamā pavadījis 60 stundas, tad var teikt, ka viņa izglābšanās līdzinās brīnumam,» teica viens no mediķiem.

Vīrietis bija devies zvejot zušus, jo vēlējās uzlabot savu finansiālo stāvokli. Viņa ģimenē pēc mēneša gaidāms pirmais bērns. Pēc piedzīvotā viņš nosolījies zušus šādā veidā vairs nezvejot.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu