Izveidots Baltijā pirmais nacionālais mūzikas straumēšanas serviss (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CHRISSPdotCOM, CC BY-NC 2.0

Sadarbojoties mobilo sakaru operatoram «Tele2» un Latvijas uzņēmumam «Music Online», tapis Baltijā pirmais nacionālais mūzikas straumēšanas serviss «Streamus», informē «Tele2» pārstāve Egita Māliņa.

«Streamus» ļauj datorā vai ar aplikācijas palīdzību telefonā klausīties visplašāko Latvijas mūziķu un pasaules zvaigžņu repertuāru – vairākus miljonus dziesmu.

Noslēgtie līgumi ar pasaulē lielāko mūzikas izdevēju «Universal Music Group» un citām pasaules mēroga ierakstu kompānijām «Streamus» lietotājiem ļauj neierobežoti klausītes gan agrīnos «The Rolling Stones» albumus, gan aktuālāko no «Lady Gaga», Lana Del Ray, U2, «Metallica» un citiem mūziķiem, stāsta Māliņa.

«Streamus» ir unikāls arī ar to, ka piedāvā klausīties līdz šim vēl nebijuši plašu legāli pieejamo Latvijas mūziku, pateicoties noslēgtajai sadarbībai ar teju visiem Latvijas populārāko mūziķu izdevējiem.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu