Jaunietis nozieguma pastrādāšanai izvēlas «neīsto laiku un vietu» (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mbeo, CC BY-NC-ND 2.0

Kāds Valsts policijas darbinieks ārpus sava darba laika kļuva par aculiecinieku zādzībai no automašīnas. Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē informē, ka garnadzi izdevies aizturēt.

Likumsargi informē, ka trešdien dienas laikā Pļavniekos, Ilūkstes ielā, kāds policijas darbinieks izdzirdēja plīstoša stikla skaņu un mēģināja saprast, no kurienes tā nāk.

Pēc brīža likumsargs saprata, ka kādai automašīnai ir izsists stikls un pamanīja, ka pa to rosās zaglis. Policijas darbinieks steigšus devās pie automašīnas, taču zaglis jau pamanījās aizmukt, bet nepalika nepamanīts.

Policists kopā ar citiem aculieciniekiem devās meklēt šo zagli, kā arī uzreiz izsauca policiju. Policistam un notikuma aculieciniekiem kopīgiem spēkiem izdevās zagli notvert, un notikuma vietā garnadzis tika nodots policijas rīcībā.

Vīrietis tika nogādāts Ķengaraga policijas iecirknī, kur noskaidrojās, ka viņš ir 1994.gadā dzimis jau agrāk sodīts jaunietis.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par zādzību no automašīnas.

Garnadzis no automašīnas bija paspējis nozagt mobilā tālruņa turētāju, taču pēc zagļa aizturēšanas tas atdots tā likumīgajam īpašniekam.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu