Jēkabpilī automašīna notriec divus gājējus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Jēkabpilī pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca divus gājējus un aizbrauca no notikuma vietas.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Rīgas ielā pagaidām nenoskaidrota automašīna uz gājēju pārejas notrieca 1937.gadā dzimušu sievieti un 1931.gadā dzimušu vīrieti. Vainīgā automašīna no notikuma vietas aizbrauca. Abi gājēji ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Savukārt Daugavpilī, Čiekuru ielā, 1992.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «VW Passat Variant» notrieca velosipēdistu, 1939.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Lidoņu ielā, 1988.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Audi» notrieca gājēju, 1968.gadā dzimušu sievieti, kura ar dažādām traumām alkohola reibumā nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši pieci cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 23 avārijas, kurās cieta divi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 21 transportlīdzekļu vadītāju, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 13 no tiem bijuši autovadītāji, bet astoņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 13 cilvēki - septiņi autovadītāji un seši velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu