Kā runāt ar pusaudzi? (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/cavale/

Apollo.lv un Rīgas Stradiņa universitātes Psihosomatikas klīnika aicina uz Attiecību skolas lekciju par pusaudzi – Kā runāt ar pusaudzi?

Kā veidot kontaktu ar pusaudzi un palīdzēt viņam? Kā sniegt savu atbalstu un palīdzību pusaudzim pieņemamā veidā? Kas vajadzīgs pusaudžiem, lai nebūtu uzvedības un mācīšanās problēmas skolā un ģimenē?

Lekcija notiks 2012. gada 27. septembrī laikā no plkst. 18.30 līdz plkst. 20.00. Papildu laiks individuāliem jautājumiem līdz plkst. 20:30.

Attiecību skolas lekcijā Psihosomatikas klīnikas ārste psihoterapeite dr. Ingrīda Rateniece dalīsies savās zināšanās un atbildēs klātesošo uz jautājumiem.

Dr. Ingrīda Rateniece: «Semināri, kas veltīti attiecību problēmām ar pusaudžiem, ļaus atmiņās atgriezties senākos notikumos, kas saistās ar paša bērnību, un ne tik senos, kas saistās ar attiecībām ar savu bērnu. Tie ļaus ieraudzīt bērna emocionālās dabas problēmu cēloni. Tā būs iespēja mācīties, kā to novērst, kā veiksmīgāk veidot attiecības, lai tās būtu abpusēji vērtīgas un nestu vairāk prieka un gandarījuma.»

Piesakies Attiecību skolai:

http://psihosomatika.lv/page/lekciju-cikli/par-pusaudzi/ka-runat-ar-pusaudzi

Lasi vairāk

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu