Karro izcīna 14.vietu trešajā pasaules čempionāta posmā Nīderlandē (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: steveturnerracing.com

Latvijas motobraucējs Matīss Karro šodien izcīnīja 14. vietu Nīderlandē notiekošajā pasaules čempionāta motokrosā trešajā posmā MX1 klasē.

Pirmajā braucienā Karro ieņēma 18. vietu, kas viņam deva trīs kopvērtējuma punktus. Iegūtā vieta ļāva latvietim piedalīties superfinālā, kurā viņam bija 14. vieta savā klasē un vēl septiņi kopvērtējuma punkti.

Posma kopvērtējumā Karro ieguva 14. vietu un nopelnīja desmit kopvērtējuma punktus.

Jāizceļ, ka šodien notikuši kvalifikācija bija Karro pirmās sacensības pēc smaga plauktas locītavas lūzuma sadziedēšanas.

Otrs Latvijas pārstāvis Augusts Justs kopvērtējumā ierindojās 15. vietā, izcīnot desmit kopvērtējuma punktus, bet viens punkts un 20. vieta bija trešajam Latvijas braucējam Ivo Šteinbergam.

Jāpiebilst, ka par posma uzvarētāju kļuva slavenais itālietis Antonio Kairoli.

Šosezon izmainīta pasaules čempionāta aizvadīšanas kārtība. Pēc pirmajiem braucieniem pa 18 labākajiem sportistiem no katras klases kvalificējas superfinālam, bet pārējie sacenšas pēdējās cerības braucienā, no kura superfinālā iekļūst vēl četri braucēji.

Tikmēr MX2 klasē vienīgais latvietis Roberts Justs pirmajā braucienā bija 24. vietā 36 dalībnieku konkurencē, bet otrajā braucienā nesasniedza finišu, paliekot bez kopvērtējuma punktiem.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu