Nepieciešams:
Kartupeļu pankūkas ar vistas gaļu un zaļumiem (10)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
1 kg kartupeļu
1 sīpols
200g žāvētas vai vārītas vistas gaļas
2 daiviņas ķiploka
1 ēdamkarote sviesta
sāls
pipari
zaļumi
Pagatavošana:
Kartupeļus sarīvē uz smalkās rīves, nedaudz nospiež šķidrumu. Sīpolus sagriež smalki, apcep sviestā.
Kartupeļu masai pieliek sīpolus, gabaliņos sagrieztu vistas gaļu, caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploku,sasmalcinātus zaļumus, sāli un piparus.
Sakarsētā eļļā cep no abām pusēm brūnas pankūkas, pasniedz ar skābu krējumu un dārzeņu salātiem.