Kas latviešiem svarīgākais dodoties pie dabas (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/victoriabernal/

45% jeb gandrīz katrs otrais iedzīvotājs iecerējis šovasar aktīvi atpūsties un apmeklēt dažādus festivālus, doties laivu braucienos, piknikā, pārgājienā un ekskursijās pa Latviju. Vien 4% brīvo laiku plāno pavadīt mājās skatoties televizoru vai darbojoties ar datoru, secināts tirdzniecības centra «Domina Shopping» pircēju aptaujā. 

Par iecienītāko vasaras sporta veidu aptaujas dalībnieki atzinuši peldēšanu – ar to vasarā nodarbojas 39% respondentu. Tāpat siltajos vasaras mēnešos teju piektā daļa respondentu brauc ar velosipēdu, 16% priekšroku dod volejbolam, savukārt katrs desmitais aptaujātais izvēlas skriešanu.

Aktuālāko lietu vidū, bez kurām vasara nav iedomājama, aptaujas dalībnieki min saulesbrilles, peldkostīmu, riteni un vasaras čības. Savukārt tādas lietas kā guļammaiss, cepure, skrituļslidas un bumba tiek ierindotas mazsvarīgāko lietu vidū. Lai arī gandrīz puse aptaujāto norādījuši, ka, iegādājoties sporta un aktīvās atpūtas preces, īpaši uzmanību pievērš to ērtumam un praktiskumam, teju piektā daļa sporta preču izvēlē vadās pēc aktuālajām modes un stila tendencēm.

Lai kā nākas sagatavotos aktīvai atpūtai vasarā, ikviens aicināts piedalīties īpaši sportiskā orientēšanās spēlē t/c Domina Shopping, kas tirdzniecības centrā ar plašāko aktīvās atpūtas un preču piedāvājumu notiks no 6. līdz 9. jūnijam. Lai piedalītos spēlē un izlozē par dāvanu karti 200 Ls vērtībā, jādodas uz t/c Domina Shopping pēc spēles kartes un jāveic dažādi uzdevumi tirdzniecības centrā. Tāpat centrālajā skvērā pie restorāna «Vairāk Saules» ikviens varēs bez maksas izmēģināt jaunākās X-box spēles, un iepirkties ar īpaši sporta nedēļas nogalei veltītām atlaidēm. Šodien X-box spēles iespējams spēlēt no plkst. 16:00 līdz 19:00, savukārt brīvdienās no plkst. 14:00 līdz 17:00.

Aptauja tika veikta t/c «Domina Shopping» mājaslapā no 30 maija līdz 5. jūnijam, un tajā piedalījās 579 cilvēki.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu