Kazahstānā sieviete pēc derībām nozog pilsētas egli (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: michael pollak, CC BY-SA 2.0

Kazahstānas pilsētā Uraļskā kāda sieviete pēc zaudētām derībām naktī nozāģējusi pilsētas egli un pēc tam to nogādājusi pie sevis uz mājām, ziņo «Lenta.ru».

Egles zādzību pastrādājusi kāda 32 gadus veca sieviete, kuras personība netiek atklāta. Viņa skaidroja, ka iepriekš ar draugiem kopīgi svinējuši un lietojuši alkoholiskos dzērienus, tad kādai draudzenei bija radusies ideja noslēgt derības. Derību objekts bija pilsētas egle, kuru bija paredzēts nozagt.

Sieviete pieņēma draudzenes izaicinājumu un apbruņojusies ar zāģi devās pakaļ nozīmētajai eglei. Pagaidām nav noskaidrots, cik ilgs laiks pagāja, kamēr sievietei izdevās egli nozāģēt, bet zināms, ka abas draudzenes nozāģēto koku bija nogādājušas līdz mājām, kur to bija izdekorējušas kā savējo Ziemassvētku eglīti.

Zādzību konstatēja atbildīgais pilsētas laukuma apsargs, kurš par notikušo ziņoja policijai, kas notikuma vietā ieradās ar narkotiku meklēšanas suņiem. Viens no suņiem ātri uzgāja egles zagļu pēdas un aizveda likumsargus līdz sievietes mājvietai.

Sieviete tika aizturēta, taču vēlāk atbrīvota pret drošības naudu.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu