Nepieciešams:
Kefīrā sautēta liellopu gaļa (26)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
1 kg liellopu gaļas
1 l kefīra
4 sīpoli
3 burkāni
eļļa
sāls
pipari
pētersīļu zaļumi
Pagatavošana:
Ripiņās sagrieztus burkānus apcep eļļā, noliek malā, tad apcep sagrieztus sīpolus, atsevišķi apcep gabaliņos sagrieztu liellopu gaļu.
Gaļu kopā ar sīpoliem un burkāniem liek cepamtraukā, sāla un piparo, pieliek buntīti pētersīļu zaļumu. Visu pārlej ar kefīru tā, lai gaļa nosegta. Liek cepeškrāsnī 180 grādos, cep stundu.
Pasniedz pārkaisītu ar pētersīļu zaļumiem, vārītiem dārzeņiem vai svaigu dārzeņu salātiem.