KHL tomēr piespriež «Dinamo» soda naudu (427)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: draugiem.lv

Kontinentālā hokeja līga (KHL) pēc papildus analīzes ieviesusi izmaiņas savā lēmumā par 17. novembra pirmsspēles svētku pasākumu par godu Latvijas neatkarības 95. gadu jubilejai.

KHL oficiālajā mājaslapā rakstīts, ka «jebkuru atveidojumu formas, kas tiek izmantotas nacistu zīmju un simbolu, kā arī līdzīgu ornamentu izmantošanai, ir nepieļaujama».

Tādējādi par rupju Tehniskā reglamenta pārkāpumu, kā arī abpusējas cieņas principu, kas ietverti KHL kā starptautiskas sporta organizācijas pamatā, neievērošanu, Rīgas klubam piespriests sods miljona rubļu apmērā (aptuveni 22,3 tūkstoši eiro).

Tāpat «Dinamo» ir brīdināts par iespējamām sekām līdzīgu pārkāpumu atkārtošanās gadījumā, kas draud ar izslēgšanu no KHL komandu pulka.

Vienlaikus KHL paziņo, ka jebkādas provokācijas pret «Dinamo», komandas līdzjutējiem, kā arī valsti, kur pārstāv klubs, tiks bargi sodītas.

Komentāri (427)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu