Ķīnā kādai meitenītei ausī izaugusi pienene (59)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bob_jenkins, CC BY-SA 2.0

Vienā no Ķīnas galvaspilsētas slimnīcām ar stiprām ausu sāpēm tikusi nogādāta kāda 16 mēnešus veca meitenīte. Satrauktie vecāki skaidroja, ka meitenīte visu laiku aiztiekot vienu no ausīm un nepārtraukti raudot. Ārsti nespēja noticēt tam, ko ieraudzīja, kad ieskatījās bērna ausī, ziņo "Dailymail.co.uk".

Ieskatoties bērna ausī, viņi tur pamanīja aptuveni divus centimetrus garu pieneni, kas jau bija sākusi ziedēt. Augs bija pārņēmis visu bērna dzirdes kanālu un bija iesakņojies tā sieniņās. Vecāki ārstiem stāstījuši, ka viņu meitai auss sāpot jau četrus mēnešus, taču viņi tam nebija pievērsuši pietiekamu uzmanību.

"Pat mazākās spiediena izmaiņas bērna ausī varēja novest pie iekšējās asiņošanas," skaidroja slimnīcas galvenais bērnu ārsts. "Tāpēc mums augs nekavējoties bija jāizņem. Auss siltais un mitrais mikroklimats bija stimulējis pienenes augšanu," piebilda ārsts.

Šis ne tuvu nav pirmais gadījums, kad cilvēka ausī uziets nepatīkams atradums. Vasarā kāda sieviete Liebritānijā, kura bija sūdzējusies par galvassāpēm, uzzināja, ka viņas ausī mīt tārpi - gaļēdāji, kuri viņā iemitinājušies ceļojuma laikā Peru.

Gadu atpakaļ kādas sievietes ausī, kura sūdzējās par niezi, tika atrasts zirneklis.

Komentāri (59)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu