Kraukšķīgi vistas gabaliņi (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/avlxyz/4305735467/in/photostream/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Nepieciešams:

2 vistas filejas
1 tējkarote rīvēta ingvera
3 ēdamkarotes kartupeļu cietes
3 ēdamkarotes sojas mērces
eļļa

Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, aplej ar sojas mērci, pieliek ingveru, pārkaisa ar cieti, samaisa. Vistu atstāj uz 20 minūtēm, lai garšas sadraudzējas. Vistu cep uzkarsētā eļļā gaiši brūnu. Gatavos gabaliņus nosusina papīra dvielī, lai atbrīvotos no liekās eļļas.

Šādi sagatavotus vistas gabaliņus var pasniegt kā pamatēdienu ar dārzeņiem un rīsiem vai kā uzkodu ar pikantu mērcīti.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu