Krievijas propagandas telekanāla diktore tiešajā ēterā pārsteidz darba devējus (417)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Krievijas telekanāla «Russia Today» diktore Ebija Martina otrdien šokēja daudzus televīzijas skatītājus un, visticamāk, arī savus darba devējus, paziņojot, ka viņa vēlas teikt dažus vārdus par Ukrainas okupāciju. [precizēts diktores vārds un uzvārds]

«Pirms mēs noslēdzam mūsu pārraidi, es vēlētos pateikt kaut ko no sirds par Ukrainas politisko krīzi un par Krievijas veikto Ukrainas militāro okupāciju,» tiešajā ēterā sacīja Martina.

«Tas, ka es strādāju šajā telekanālā, nenozīmē to, ka man nav savas redakcionālās brīvības. Man nav iespējams vēl skaidrāk pateikt, cik ļoti man nepatīk ārēja iejaukšanās suverēnas valsts procesos. Tas, ko Krievija izdarīja, ir nepareizi,» turpināja diktore.

«Par Ukrainas vēsturi un kulturālo dinamiku es, iespējams, nezinu tik daudz, cik man to varbūt vajadzētu, tomēr vienu lietu es zinu pavisam skaidri - militārs iebrukums nekad nav pareizais risinājums un es negrasos šeit sēdēt un attaisnot militāru agresiju. Mediju ziņas par Ukrainu, kuras līdz šim esmu redzējusi, man likušas ļoti vilties.»

«Vislielāko līdzjūtību es nosūtu Ukrainas iedzīvotājiem, kuri šobrīd ir kļuvuši par lielvaru šaha spēles upuriem. Viņi šeit ir lielākie zaudētāji,» uzsvēra Martina.

«Viss, ko mēs tagad varam darīt, ir gaidīt un cerēt, ka šī drausmīgā situācija tomēr beigsies mierīgi un ka tiks novērsts kārtējais aukstais karš, kuru savā starpā izkaro pasaules lielvaras,» sacīja diktore un noslēdza programmu ar vārdiem: «Tikmēr es jums turpināšu teikt tādu taisnību, kādu es to redzu. Ar labu nakti visiem.»

Komentāri (417)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu