«Lauma Lingerie» veļa Saūda Arābijas sievietēm (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzsākot jauno sezonu, Lauma Lingerie nāk klajā ar aktuālu, juteklisku un izsmalcināti valdzinošu 2013. - 2014. gada rudens/ziemas apakšveļas kolekciju, kuras radīšanā iedvesma gūta gan no precīzām arhitektonisku siluetu un līniju saspēlēm un baroka laikmetam raksturīgās greznības un dekoru elementiem, gan arī gaisīgas, bet tajā pašā laikā izaicinošas romantikas, kā arī silto zemju noslēpumainā vilinājuma un savdabīgajām kultūras iezīmēm. Apvienojot visus šos elementus, Lauma Lingerie piedāvā 34 jaunus apakšveļas kolekcijas modeļus, kuri būs ideāli piemēroti gan darbīgai ikdienai, gan arī greznām svētku reizēm un jutekliskiem tuvības mirkļiem.

«AS Lauma Lingerie turpina savu ekspansiju, un mēs lepojamies ar to, ka zīmola veļa tagad ir nopērkama arī veselos divos firmas veikalos Saūda Arābijā. Tam par godu mūsu dizaineru komanda ir izstrādājusi jaunu kolekciju - Arabian Night, iedvesmojoties tieši no šī reģiona kultūras. Kolekcijas pārdošana sāksies decembrī, Ziemassvētku gaidīšanas laikā, un mēs ceram, ka tā gūs atzinību ne tikai tālajā Austrumu pilsētā Jeddahā, bet arī pie mums, Latvijā,» komentē AS Lauma Lingerie valdes priekšsēdētāja Linda Matisone, piebilstot, ka šogad Lauma Lingerie sagādās vairākus pārsteigumus arī pašmāju tirgum.

Visprecīzāk šīs sezonas kolekciju raksturo tādi elementi kā ideāli precīzas līnijas un perfekts piegriezums, prasmīga dažādu auduma faktūru un materiālu apvienošana, plaukstošu ziedu raksti un maigi pasteļtoņi, izaicinoši noslēpumainas piesātināto krāsu gammas, izsmalcināti dekori, gleznieciskas apdrukas, materiāli ar aristokrātisku spīdumu, orientālu ornamentu raksti, kā arī mežonīgu dzīvnieku kažokus imitējošas apdrukas un citi ne mazāk krāšņi elementi, kuri spēj celt tā valkātājas pašapziņu, atmodināt viņā jaunas emocijas, palīdzēt atklāt sievišķību un jutekliskumu un iemīlēt pašai savu spoguļattēlu.

«Mēs, Lauma Lingerie, vienmēr domājam ne tikai par veļas estētisko pusi un modeļu dažādību, bet arī par katra dizaina funkcionalitāti. Tā, piemēram, manas mīļākas kolekcijas Silver Dream izmēru piedāvājums ir tik plašs, ka noteikti uzrunās visdažādāko auguma aprišu īpašnieces. Kolekcijas push-up versija padarīs ķermeņa līnijas graciozākas un pilnīgākas, savukārt mīkstais krūšturis ar karkasu un platajām plecu lencēm lieliski balstīs arī F izmēra krūtis. Tieši tādēļ aicinu ikvienu sievieti konsultēties ar mūsu kompetentajām pārdevējām, kuras palīdzēs izvēlēties jūsu vēlmēm un prasībām visatbilstošāko veļu,» stāsta Lauma Lingerie vadošā dizainere Dace Nelsone.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu