Laupītāju «iegāž» buča cietušajai (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: .v1ctor Casale., CC BY-SA 2.0

Francijā kādam juvelierveikala laupītājam liktenīga izrādījusies bučiņa uz vaiga savam upurim, ziņo «TheLocal».

Kāda franču juvelieru salona darbiniece 2013.gada aprīlī piedzīvoja nepatīkamu pārsteigumu pēc tam, kad divi ļaundari viņu izsekoja un ielauzās sievietes mājās.

56 gadus vecā sieviete tika sasieta un aplieta ar benzīnu. Uzbrucēji draudēja sievieti aizdedzināt, ja viņa neatklās drošības sistēmu kodus juvelieru salonā, kurā strādāja sieviete. Baidoties par savu dzīvību, 56 gadus vecā sieviete iedeva uzbrucējiem viņiem nepieciešamos kodus.

Viens no uzbrucējiem palika mājās pie sievietes, kamēr otrs devās aplaupīt salonu. Pēc tam, kad salons tika aplaupīts, laupītājs atgriezās mājās, lai dotos prom ar savu sabiedroto.

Uzbrucējs, kurš laupīšanas laikā bija sēdējis pie nelaimīgās sievietes, uz atvadām iedeva viņai bučiņu uz vaiga. Tas bija pietiekami, lai izmeklēšana iegūtu uzbrucēja DNS paraugu.

«Uzbrucējs cietušajai iedeva bučiņu uz vaiga, kas droši vien kalpoja kā pateicības zīme par sadarbību noziegumā,» pavēstīja policists. Sieviete pēc uzbrucēju aiziešanas tūlīt ziņoja policijai par notikušo.

Izmeklētāji pārbaudīja iegūto DNS paraugu datubāzē un secināja, ka aizdomās turamais jau iepriekš bijis iesaistīts kādā noziegumā un nesen atbrīvots no cietuma.

Pēc aresta uzbrucējs pateicis, ka vēlējies iedot bučiņu cietušajai, lai atvieglotu sievietes ciešanas.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu