Linda <i>Leen</i> maina imidžu un dodas koncerttūrē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Tatjana Vlasova.

Dziedātāja, kas nesen nevarēja uzstāties «Dīvu nakts» priekšnesumā pazaudušās balss dēļ, nu ir kļuvusi no blondīnes par bruneti un ar jaunu vizuālo tēlu Linda dodas jaunā koncerttūrē tieši Valentīndienā, 14.februārī. Ar koncertu «Dziesmas mīlestības valodās. Akustiskā versija» kinoteātrī «Rīga» sāksies dziedātājas Lindas Leen Latvijas koncerttūre, ziņo dziedātājas pārstāve Sondra Lāce.

Koncertos tiks izpildītas dziesmas septiņās skaistākajās pasaules valodās par dažāda veida mīlestību - romantisku un cēlu, kā arī par mīlestību uz mūziku, dzīvi un Dievu.

Koncertos Latvijas pilsētās pie skatītājiem dosies programmas oriģinālsastāvs - Linda Leen un Kaspars Zemītis, kas ar panākumiem pirmatskaņoja šo akustisko koncertprogrammu jau pagājušā gada septembrī Siguldas koncertzālē «Baltais flīģelis». Īpašs pārsteigums būs tas, ka šajos koncertos dziedātāja spēlēs savu muzikālo pirmsākumu līdzgaitnieci - flautu.

Pagājušajā gadā Valentīndienā dziedātāja klausītājiem Dailes teātrī piedāvāja koncertu «Dziesmas mīlestības valodās». Lāce uzsvēra, ka šogad plānotajos koncertos repertuārs atšķirsies, taču tiks saglabāta koncerta ideja par dziesmām mīlestības valodās.

Pēc koncerta kinoteātrī «Rīga» Linda Leen viesosies Talsos, Tukumā, Jelgavā un Madonā, bet martā dziedātāja uzstāsies Kuldīgā, Valmierā, Daugavpilī, Aizkrauklē un Cēsīs.

Biļetes uz koncertu var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās, internetā «bilesuserviss.lv» un koncertu norises vietās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu