LNT mainīs vizuālo noformējumu (38)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

No šodienas LNT mainīs vizuālo noformējumu un grafisko dizainu, informēja «Modern Times Group» (MTG) sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Zandersone.

Kanāla veidotāji uzskata, ka līdz ar jauno LNT vizuālo identitāti tiks labāk parādītas kanāla vērtības, kā arī skatītājiem būs iespējams vieglāk orientēties kanāla raidījumu piedāvājumā.

Jaunais LNT vizuālais noformējums tiks ieviests Latvijas sadziedāšanās šova «Dziedošās ģimenes» laikā.

MTG norāda, ka aizvadītā gada laikā veiktas būtiskas izmaiņas LNT attīstībā. Vispirms pārmaiņas piedzīvoja raidījums «Ziņu TOP10» ar 3D studiju. No šī gada pavasara pie jaunas studijas tika visi LNT Ziņu dienesta veidotie raidījumi, kā «900 sekundes», dienas un vakara ziņu raidījumi. Ziņu studijas grafiskais noformējums un pasniegšanas veids esot kļuvis mūsdienīgāks un dinamiskāks.

Kā skaidro Zandersone, jaunais vizuālais noformējums nav vienīgais jaunums. Sākot ar oktobra vidu, ikvienam būs iespēja kanālā LNT un «Kanālā 2» vairākas pārraides baudīt platekrāna televizoriem atbilstošākā formātā jeb 16:9.

Šī formāta priekšrocība ir kvalitatīvs attēls bez kropļojumiem, piemēram, izstiepšanas, saspiešanas vai palielināšanas. Turpmāk izvēlētā pārraide būs redzama pa visu lielo ekrānu. Līdz ar šo sperto soli MTG TV grupa kanālus TV3, TV6, 3+, TV5, nu arī LNT un «Kanālu 2» piedāvās jaunā un daudz augstvērtīgākā 16:9 kvalitātē.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu