Notiks Latvijas Salsas maratons (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

12.aprīlī Deju studijā «Easy Dance» Vecrīgā, Kaļķu ielā 24, notiks 5. Latvijas Salsas maratons. Deju maratons sāksies jau no plkst. 10.00 un ilgs līdz pēdējam dejotājam. Plānots, ka pasākumā piedalīsies aptuveni 40 dejotāji no Latvijas, portālam «Apollo» pastāstīja Vita Taube, studijas «Easy Dance» vadītāja.

«Iesaistīties maratonā aicinām ikvienu, kas vēlas dejot salsu – gan iesācēji, gan profesionāļi, jo galvenais ir piedalīties un gūt prieku. Dejosim pusotru stundu bez apstājas, tad 15 minūtes atpūtīsimies, tad atkal pusotru stundu dejosim un tā līdz pat pēdējam deju solim, ko veiks visizturīgākais pāris, visticamāk nākamās dienas rītā. Esmu pārliecināta, ka Latvijas Salsas maratons nesīs daudz pozitīvu emociju,» stāsta maratona rīkotāja, Deju studijas «Easy Dance» vadītāja Vita Taube.

Maratona dalībniekus vērtēs profesionāli tiesneši ar ilggadēju darba pieredzi dejotāju apmācībā un sacensību vērtēšanā – Pasniedzēji no Kubas, kā arī Ieva Kemlere, Juta Vanaga un arī divu iepriekšējo gadu Salsas maratona uzvarētāji Mihails Gubenko un Jekaterina Lavrentjeva.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu