Okroška (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/zemskov/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Nepieciešams:

2,5 l maizes kvasa
3 olas
200 g liesas vārītas gaļas
2 gurķi
loki
dilles
sāls
sinepes
100 g skāba krējuma

Pagatavošana:

Gurķus sagriež, sajauc ar smalki sagrieztiem zaļumiem, pieliek nedaudz sāls un atstāj uz brīdi, lai veidojas sula.

Gaļu un vārītas olas sagriež. Krējumam pieliek ēdamkaroti sinepju, sāli un arī nedaudz cukura pēc garšas. Kvasā iemaisa krējuma maisījumu, pieliek gaļu, olas un zaļumus.

Vārītas gaļas vietā var izmantot desu vai cepeša gaļu.

Ja vēlas, zupai var pievienot vārītus kartupeļus un redīsus.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu