Olimpiskā čempione septiņcīņā Enisa nestartēs pasaules čempionātā vieglatlētikā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Londonas olimpisko spēļu čempione septiņcīņā Džesika Enisa no Lielbritānijas nestartēs augustā gaidāmajā pasaules čempionātā vieglatlētikā, vēsta britu mediji.

Enisa jau kopš jūnija sākuma mocījusies ar sāpēm Ahileja cīpslā un papēdī, tāpēc sportiste vienojusies ar treneri un ārstiem, ka pasaules čempionātā nestartēs, jo divu nedēļu laikā nespēs sagatavoties tik labi, lai olimpiskā čempione būtu konkurētspējīga.

Pasaules čempionāts no 10. līdz 18.augustam norisināsies Krievijas galvaspilsētā Maskavā.

«Līdz šim lielāku uzmanību esam veltījuši tam, lai es varētu trenēties un cīnīties par augstām vietām Maskavā, kas nozīmēja, ka nedomājām par savainojuma izārstēšanu,» paudusi Enisa. «Tomēr tagad ir laiks piebremzēt dzīšanos pēc lieliskas sportiskās formas un domāt par veselības uzlabošanu.»

«Sacīt, ka esmu iztukšota, ir par maz teikts. Neviens sportists nevēlas laist garām izdevību startēt lielās sacensībās, jo tās tik bieži nemaz negadās,» izteikusies Enisa, kura martā kopā ar Jamaikas sprinta zvaigzni Useinu Boltu tika atzīti par pērnā gada labākajiem sportistiem «Laureus World Sports Awards» vērtējumā.

Šobrīd 27 gadus vecās sportistes kontā ir ne tikai olimpiskais zelts, bet Enisa spējusi tikt arī pie pieccīņas zelta 2009.gada pasaules meistarsacīkstēs, kam pievienots sudrabs pēc diviem gadiem. Tāpat viņa septiņcīņā tikusi pie zelta 2010.gada Eiropas čempionātā.

Kā ziņots, Latviju gaidāmajā pasaules čempionātā pārstāvēs desmit atlēti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu