Ostapenko arī šogad neizdodas iekļūt «Australian Open» junioru pusfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas jaunā tenisiste Aļona Ostapenko šorīt piedzīvoja zaudējumu Austrālijas atklātā čempionāta junioru vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālā, šajā turnīra posmā izstājoties otro gadu pēc kārtas.

Vienspēlēs ar sesto numuru izliktā 16 gadus vecā Latvijas tenisiste ar 1-6, 6-1 un 4-6 zaudēja krievietei Jeļizavetai Kuļičkovai, kura turnīrā izsēta ar ceturto numuru, bet junioru rangā atrodas 32. vietā. Ostapenko zaudējumu piedzīvoja par spīti tam, ka trešajā setā bija izvirzījusies vadībā ar vienu breiku.

Ostapenko WTA vienspēļu rangā pieaugušajiem pašlaik ieņem 707. vietu, bet junioru rangā atrodas 14. pozīcijā.

Kā ziņots, vienspēļu turnīra pirmās kārtas mačā Latvijas tenisiste ar rezultātu 6-1 un 7-5 pieveica mājinieci Kailu Makfī, pēc tam viņa ar 7-6 (7:5) un 6-2 uzvarēja francūzieti Margo Jerolimo, bet trešajā cīņā ar 3-6, 7-5 un 6-1 pieveica mājinieci Naiktu Beinsu.

Divi sasniegtie ceturtdaļfināli ir Ostapenko labākie sasniegumi "Grand Slam" turnīru junioru sacensībās.

Ostapenko šajā turnīrā piedalījās arī dubultspēlēs, kur pārī ar britu sportisti Freju Kristiju trešdien trešajā kārtā ar 6-3, 1-6 un 8:10 piekāpās turnīra galvenajām favorītēm Anhelinai Kaļiņinai no Ukrainas un Kuļičkovai.

Jau vēstīts, ka pirmajā kārtā Latvijas un Lielbritānijas duets ar 6-2 un 6-2 uzvarēja mājinieces Danielu Makintairu un Mišelu Pitsu, bet otrajā kārtā ar rezultātu 6-4 un 6-2 pieveica ar sesto numuru izliktās Kamonvanu Buajamu no Taizemes un Sāru Tomiču no Austrālijas.

Ostapenko Austrālijas atklātajā čempionātā piedalījās jau trešo reizi. Pērn vienspēlēs tika sasniegts ceturtdaļfināls, bet dubultspēlēs neveiksme ciesta jau pirmajā kārtā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu