Par cīsiņu mešanu laukumā Maskavas «Dinamo» piešķirs sodu (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienība Maskavas «Dinamo» saņems naudas sodu par līdzjutēju uzvedību, uz ledus izmetot cīsiņus.

Incidents notika Gagarina kausa finālsērijas ar regulārajā čempionātā uzvarējušo Sanktpēterburgas SKA vienību ceturtā mača izskaņā. Šajā cīņā SKA uzvarēja ar 6:2, tomēr sērijā līdz četrām uzvarām ar rezultātu 3-1 vadībā joprojām atrodas Maskavas klubs.

Pielietojot vārdu spēli, vārdu «cīsiņš» krievu valodā var iztulkot arī kā SKA komandu noniecinošu frāzi.

Kā atzinis KHL sporta pasākumu organizācijas direktors Dmitrijs Kurbatovs, par incidentu «Dinamo» komandai ceturtdien piespriests 100 000 rubļu (1770 latu naudas sods).

«Diez vai tādas lietas var iznīdēt, un neviens klubs nevar pilnībā kontrolēt savu līdzjutēju uzvedību,» secināja Kurbatovs. «Esmu par to, ka nepieciešams atbalstīt savus hokejistus un neaizskart pretiniekus. Jābūt spēcīgam un cēlsirdīgam.»

Maskavas «Dinamo» un SKA sērijas piektais mačs sestdien risināsies Sanktpēterburgā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu