Par masu ārprātu pārvēršas kāda tīņa ballīte, kurā bija jābūt «dažiem draugiem» (91)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Policija Ontario bija spiesta iesaistīt lielus spēkus, lai izklīdinātu kādu ballīti, kas kļuva nekontrolējama.

Kā vēstī ārvalstu mediji, notikuma vietā Kanādas provincē Ontario ieradās 60 policijas ekipāžas, ar mērķi izklīdināt ballīti, kura bija pāraugusi grautiņā ar 2000 cilvēku līdzdalību.

Zināms, ka tik lielu popularitāti piektdienas vakara pasākums iemantoja pēc tam, kad jaunietis sociālajā vietnē «Twitter» informēja par gaidāmo ballīti, pievienojot vēstījumam mirkļbirku «#MansionParty».

Atklājies, ka ballītes organizatora māte dēlam atļāvusi uz savu ballīti vēl nepabeigtajā savrupnamā uzaicināt «dažus draugus».

Arī kaimiņi atklājuši, ka jaunietis piektdienas rītā brīdinājis, ka vakarā gaidāms neliels pasākums, taču plkst.21.30 māja jau bija pārpildīta.

Viens no ballītes viesiem, 16 gadus vecais jaunietis, atklājis, ka par pasākumu uzzinājis sociālajos tīklos. «Ko tādu es biju redzējis tikai filmās, bet īstajā dzīvē - nekad. Tur bija simtiem cilvēku, daži kāpa pa kāpnēm un sita ārā logus. Daži dzēra un visi gribēja tikt iekšā,» viņš pastāstījis.

Medijos izskanējis, ka māja ir pamatīgi izpostīta.

Komentāri (91)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu