Pārbaudes turnīrs Slovēnijā būs redzams LTV (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas vīriešu basketbola izlases pārbaudes spēles no Slovēnijas šonedēļ būs redzamas Latvijas Televīzijas 7.kanālā, vēsta Latvijas Basketbola savienība.

Nedēļas beigās Celjē Latvijas izlase piedalīsies pārbaudes turnīrā, sacenšoties ar Slovēnijas (piektdien plkst.21.45), Turcijas (sestdien plkst.19) un Serbijas (svētdien plkst.18.30) valstsvienībām.

«Tāpat kā iepriekšējos gados, apzināti esam meklējuši stiprus pretiniekus. Uzvaru un zaudējumu bilancei pārbaudes mačos ir otrās vai pat trešās šķiras nozīme. Galvenais – uz meistarīgu konkurentu fona pārbaudīt, ko varam, konstatēt kļūdas un domāt, kā tās labot. Arī iemācīties nepadoties nevienā spēles situācijā, kā arī nebaidīties no sāncenšu vārdiem un tituliem,» LBS citē galveno treneri Aināru Bagatski.

«Dažiem basketbolistiem ir mikrotraumiņas, šodien netrenējās Žanis Peiners, kurš pēc iepriekšējā treniņa sajuta diskomfortu. Nekā nopietna, bet rūpīgi sekosim viņa pašsajūtai un tad lemsim par iesaistīšanu treniņos. Komandas sastāvs katrā spēlē mainīsies, katram basketbolistam ikvienā spēlē ļaušu spēlēt pietiekami ilgi, lai būtu iespēja parādīt, uz ko katrs spējīgs,» izteicies valstsvienības vadītājs.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu