Pāris, kurš loterijā laimēja miljonu, piedzīvo nepatīkamu pārsteigumu (65)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Lielbritānijā kāds pāris, kurš loterijā vinnēja vienu miljonu sterliņa mārciņu, gatavojas iesūdzēt tiesā kādu privātbanku, kas vinnētājus atstājusi ar 10 tūkstošiem sterliņa mārciņu iztikas līdzekļiem gadā, raksta «Daily Telegraph».

Pāris no Devonas Anglijā gatavojas iesūdzēt tiesā privātbanku «Coutts&Co», kuras kliente ir arī Lielbritānijas karaliene. Banka ieteikusi pārim laimēto naudu investēt neizdevīgās obligācijās.Pāris tagad cer no 320 gadus vecās bankas attiesāt prāvu naudas summu.

Banka ieteikusi loterijas laimētājiem investēt 650 tūkstošus sterliņa mārciņu obligācijās, kā rezultātā viņiem dzīvošanai gadā palika tikai 10 000 sterliņa mārciņu.

Pāris apgalvo, ka izvēlējies banku, jo uzskatījis, ka tā ir gana respektabla, ja jau tās kliente ir pati karaliene.

Vīrs ar sievu savu sūdzību iesniedzis arī finanšu ombudam. Abi uzsver, ka nav nekādi bagātnieki un bankai viņiem bija rūpīgāk jāizskaidro investēšanas nianses, ņemot vērā viņu pēkšņo laimestu 2001.gadā. Obligācijas šajā brīdī viņiem tika pārdotas kā zema riska ieguldījums, kas nebija taisnība.

Komentāri (65)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu