Picu maizītes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

Nepieciešams:
1 kg miltu
600 ml piena
100g sviesta
25g rauga
sāls
3 ēdamkarotes cukura
1 ola
100g tomātu mērces
300g žāvētas gaļas
sīpols
200g paprikas
300g siera
1 ola pārsmērēšanai

Pagatavošana:

Pienu uzsilda, pieliek sviestu, sāli un cukuru. Siltā pienā iemaisa raugu. Uzsildītajam pienam pieliek olu, rauga maisījumu, piemīca miltus un noliek siltā vietā uz 30 minūtēm uzrūgt.
Sīpolu, gaļu, papriku sagriež, sieru sarīvē.

Uzrūgušu mīklu izrullē garenā plāksnē 1cm biezumā, apsmērē ar kečupu, pārkaisa gaļu, sieru. papriku un sīpolus. Mīklu sarullē un sagriež 5 cm garos gabaliņos, liek uz plāts, pārsmērē ar olu. Cep 200 grādos 15 minūtes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu