Policista skūpstīšanai, iespējams, būs sekas (74)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kāda itāļu studente, iespējams, nonāks tiesas priekšā par seksuālu uzmākšanos, jo kādā fotogrāfijā viņa redzama, mēģinot skūpstīt policistu, ziņo ārvalstu mediji.

Incidents norisinājās novembrī, demonstrācijas laikā, kur tika protestēts pret kāda sliežu ceļa būvniecību Itālijas ziemeļos.

20 gadus vecā studente bija izmantojusi mirkli un sākumā policistu noskūpsījusi, bet pēc tam nolaizījusi viņa speciālā ekipējuma ķiveres sejas aizsargu. Kāds šo brīdi paspēja iemūžināt fotogrāfijā un pēc tam attēls tika ievietots internetā, kur tas kļuva ļoti populārs. Tas tika izplatīts kā miermīlīgā protesta vēstnesis, kā miera un mīlestības ziņojums.

Tomēr situācija ātri mainījās, kad šo fotogrāfiju ieraudzija Itālijas policijas pārstāvji, kas studentes darbības interpretēja kā seksuālu uzmākšanos un pieteica gatavību uzsākt izmeklēšanu. «Skūpsts ir skaista lieta,» teica policijas pārstāvis. «Taču šajā kontekstā un starp šiem diviem cilvēkiem, tas bija vienkārši necienīgi.»

Runājot ar Itālijas medijiem jaunā studente pauda, ka viņas rīcība bijis tikai sašutuma akts par to, ka policija pirms brīža piekāvusi kādu citu demonstrantu.

Tagad fotogrāfijā iemūžinātais skūpsts studentei nesis nevien lielu atpazīstamību, ko viņa, pēc pašas vārdiem, nebija vēlējusies, bet arī iespējamu tiesas procesu ar policiju.

Komentāri (74)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu