Rabarberu un žāvētu aprikožu ievārījums

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

mkbrandt

mkbrandt

Foto: CC Licence

1 kg rabarberu
200 g žāvētu aprikožu
700 g cukura
ūdens

Pagatavošana:

Aprikozes vakarā pārlej ar ūdeni. No rīta izmērcētās aprikozes sagriež. Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos, liek katlā, pieliek sagrieztās aprikozes un ūdeni, kurā tās mērcētas, visu savāra. Kad rabarberi sāk izšķīst, pieliek cukuru, pavāra 10 minūtes un pilda burkās.

Ja vēlaties, lai rabarberi ievārījumā paliktu gabaliņos, cukuru ber vārīšanās sākumā.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

18

2014. gada 18. aprīlis

Vārda dienas

Jadviga, Laura
Jadvīga, Jadze, Jedviga, Laure, Laurentīna, Laureta, Laurita

Workingday

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +8 ℃
Apmācies

Vējš: 5 m/s

Saule lec: 06:06
Saule riet: 20:39
Dienas ilgums: 14:33

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

18.04.2014
Ienākt apollo.lv