Rabarberu un žāvētu aprikožu ievārījums

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

mkbrandt

mkbrandt

Foto: CC Licence

1 kg rabarberu
200 g žāvētu aprikožu
700 g cukura
ūdens

Pagatavošana:

Aprikozes vakarā pārlej ar ūdeni. No rīta izmērcētās aprikozes sagriež. Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos, liek katlā, pieliek sagrieztās aprikozes un ūdeni, kurā tās mērcētas, visu savāra. Kad rabarberi sāk izšķīst, pieliek cukuru, pavāra 10 minūtes un pilda burkās.

Ja vēlaties, lai rabarberi ievārījumā paliktu gabaliņos, cukuru ber vārīšanās sākumā.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

20

2014. gada 20. aprīlis

Vārda dienas

Mirta, Ziedīte
Bitīte, Henija, Henisa, Henita, Hennija, Henno, Hiacinta, Jacinta, Orhideja, Amula, Florijs, Florijans, Florijana, Flora, Florence, Florentija, Florentina, Florentine, Florentīna, Florentīne, Floriana, Florians, Floriāns, Florija, Mirte

Workingday

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz +14 ℃
Skaidrs

Vējš: 2 m/s

Saule lec: 06:01
Saule riet: 20:43
Dienas ilgums: 14:42

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

20.04.2014
Ienākt apollo.lv