Rastorgujevs izredzes uz medaļu zaudē pēdējā šaušanā (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs šodien Slovēnijā notiekošajā Pasaules kausa izcīņas septītajā posmā izgāja uz starta 15 kilometru distancē ar kopējo startu.

Rastorgujevs finišā uzrādīja 11.rezultātu, uzrādot augstāko vietu savā karjerā masu starta sacensībās. Līderim mūsu biatlonists zaudēja vienu minūti un 19 sekundes.

Distances laikā latvietis vienu brīdi bija arī vadībā. Cerības uz medaļu Rastorgujevs zaudēja pēdējā, ceturtajā šaušanā, kad pieļāva divas kļūdas un bija spiests slēpot divus soda apļus. Kilometru pirms finiša Rastorgujevs tobrīd ieņēma 11.vietu.

Par uzvarētāju kļuva Bjerns Ferī no Zviedrijas, otrais palika francūzis Martēns Furkāds, bet trešajā vietā ierindojās krievs Jevgēņijs Ustjugovs.

Jau ziņojām, ka PK posmā Slovēnijā sprintā latvietis ierindojās 9.vietā, bet divas dienas vēlāk uzrādīja šādu pašu rezultātu arī iedzīšanas sacensībās.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu