Rīgā dedzis angārs ar kokmateriāliem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Piektdien agri no rīta Krustabaznīcas ielā, Rīgā, izcēlies plašs paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, portālu «Apollo» informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Šembele.

Plkst. 5.15 VUGD saņēma informāciju, ka Rīgā, Krustabaznīcas ielā, deg angārs.

Jau tuvojoties notikuma vietai, ugunsdzēsēji glābēji redzēja melnus dūmus un, ierodoties notikuma vietā, konstatēja, ka angārs, kurā atradās kokmateriāli, jau deg pilnā platībā.

Tā kā apmēram 15 metru attālumā atradās vēl divi angāri, nekavējoties tika uzsākti pasākumi, lai no liesmām pasargātu blakus esošās ēkas un dzēstu ugunsgrēku.

Ugunsgrēka dzēšanu apgrūtināja tas, ka teritorijā nebija ūdens ņemšanas vietas. Ugunsgrēks tika lokalizēts plkst. 6.13, bet pilnībā likvidēts plkst. 8.11. Kopējā ugunsgrēka degšanas platība bija 450 kvadrātmetri. Iespējamos ugunsgrēka iemeslus noskaidro Valsts policija.

Plašs ugunsgrēks vakar vakarā izcēlās arī Baltinavas novadā. Plkst. 16.09 VUGD saņēma informāciju, ka Baltinavas novada, Slobodā, deg šķūnis. Kad ugunsdzēsēji glābēji ieradās notikuma vietā, saimniecības ēka jau dega ar atklātu liesmu. Kopējā degšanas platība bija 250 kvadrātmetri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu